SERVEIS

 • Pressupostos

  Demana'ns el pressupost de la teva cuina. Només has d'enviar-nos per email un plànol de la cuina especificant el màxim de detalls, perquè el pressupost sigui el més real possible. Tipus de material, grossors, acabats, tipus aigüera, etc. , si tenim algun dubte o consulta a fer, ens posarem ràpidament en contacte per email o telèfon. Excepte elements molt especials, el termini de lliurament d'un pressupost és de 24h.

 • Mesurament

  Una vegada acceptat el pressupost, i si està inclòs el servei de mesurament, es confirmen les mesures en un termini màxim de 2 dies, es refà el pressupost definitiu per si incorpora alguna variant, i es *renvía per a la seva confirmació definitiva.

 • Fabricació

  Amb el pressupost confirmat iniciem el procés de fabricació, que oscil·larà en funció del material seleccionat, Acer *Inox 12 dies, *Solid Surface 6 dies, Fusta Massissa *Alistonada 8 dies, hàbils. Finalitzat aquest termini es realitzarà el lliurament, i si es va sol·licitar, s'efectuarà el muntatge.

 • Transport

  El transport per a la Península es realitza, des de fàbrica a la teva Tenda o Magatzem.

 • Muntatge

  Disposem d'equips de Muntadors especialitzats en cadascun dels materials que utilitzem. En condicions normals el muntatge ocupa un màxim de 2 dies